Weekly News

In kleine stappen gezonder leven met Actify

Lekker in je vel zitten door een gezonde levensstijl. Dat willen we allemaal wel. Een leven vol beweging, gezond eten en genoeg ontspanning. Maar hoe vind je daar tijd voor in je drukke schema? Gezondheidscoach Actify laat zien hoe je in kleine stapjes gezonder kan leven. 

Gezonder leven heeft een hoop voordelen. Door veel groente en fruit te eten en voldoende te bewegen voorkom je overgewicht en verklein je de kans op hart- en vaatziekten en diabetes type 2. Daarnaast verbetert je conditie en voel je je mentaal fitter. Klinkt goed toch? Maar hoe gemotiveerd je ook bent om gezonder te leven, een steuntje in de rug is altijd fijn. En met Actify is die er nu. 


Kleine aanpassingen in je dagelijks leven maken al een groot verschil

Makkelijk gezond eten

Gezonder eten? Pak een stuk fruit als snack of maak vanavond je nasi met zilvervliesrijst in plaats van witte rijst. Meer vezels, dus gezonder. Gebruik bijvoorbeeld de MaaltijdMatch app: een digitaal receptenboek bomvol makkelijke, gezonde recepten. Zo zet je iedere dag in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel. 


Korting sparen door bewegen

Een goed begin is natuurlijk het halve werk, maar volhouden de andere helft. Wat extra motivatie komt daarbij goed van pas. Met de Actify Bewegen app hou je dagelijks bij hoeveel stappen je zet én spaar je met iedere stap voor leuke kortingen. Op bioscoopkaartjes, uitjes of sportieve gadgets. Zin in een uitdaging? Doe dan mee met één van de missies om extra stappen te pakken of loop voor het goede doel.


Doe het op jouw manier

Gezonder leven hoeft dus helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met de hulp van Actify werk je aan een gezondere levensstijl op een manier die past bij jouw leven. Stapsgewijs, eenvoudig en op jouw tempo.


Zet jouw eerste stap naar een gezond(er) leven: 

download Actify Bewegen. Beschikbaar voor iOS en Android.

of download de MaaltijdMatch. Beschikbaar voor iOS en Android.
Actify. Een initiatief van Zilveren Kruis.

Delen

Journalist

Related articles