Weekly News

Meer energie binnen jouw organisatie!

Een organisatie vol met fitte, vitale en energieke werknemers. Een laag ziekteverzuim, hoge arbeidsproductiviteit en goed presterend personeel. Het droombeeld van elke werkgever. Je kunt nu binnen een handomdraai een sportieve impuls voor jouw organisatie regelen. Breng jouw personeel in beweging!

Waarom is het belangrijk voor werkgevers dat het personeel beweegt?

Werknemers die voldoende bewegen en zich goed voelen, presteren beter op de werkvloer. Ze zijn energieker, gemotiveerder en dat resulteert in een hogere arbeidsproductiviteit. Als werknemers samen sporten zorgt dat ook voor een stukje teambuilding, het sociale aspect is dus heel belangrijk. En misschien wel het meest belangrijke: sporten bevordert de gezondheid en dringt het ziekteverzuim terug. Je wilt als werkgever natuurlijk wel dat jouw personeel optimaal inzetbaar blijft. Verzuim kost een werkgever namelijk zo’n 250 tot 400 euro per werknemer per dag. Bovendien blijkt uit onderzoek dat regelmatig sporten gemiddeld 25 tot 40 dagen minder verzuimen ten opzichte van werknemers die dat niet doen. Er zitten op deze manier voor werknemers en werkgever allerlei voordelen aan.


Wat doet BedrijfsFitnessOnline?

BedrijfsFitnessOnline is in zes jaar uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van bedrijfsfitness. Al ruim 1000 organisaties in Nederland maken gebruik van een regeling via BedrijfsFitnessOnline. Zij regelen alles van A tot Z en zorgen ervoor dat jouw personeel door heel Nederland met korting kan sporten. En dat is allemaal mogelijk zonder enige kosten of administratie voor de werkgever. En daarnaast kan bedrijfsfitness via BedrijfsFitnessOnline buiten de werkkostenregeling om!


Communicatie maakt het succes

Omdat een regeling valt of staat met goede en duidelijke communicatie, maakt BedrijfsFitnessOnline het je zo gemakkelijk mogelijk. Er kan allerlei promotie gemaakt worden om zo het personeel in te lichten over de voordelige regeling. Er kunnen bijvoorbeeld teksten, flyers, en posters gemaakt worden die jij zo de organisatie in kunt sturen. Je hoeft dus eigenlijk alleen maar ‘ja’ te zeggen en alles wordt geregeld.


Voordelen voor jouw medewerkers

Door deze regeling krijgen jouw medewerkers gegarandeerd korting op een fitnessabonnement bij één van de bijna 1200 locaties die verspreid zitten door heel Nederland. Grote ketens als Fit For Free, SportCity, TrainMore, Fitland en vele anderen zijn aangesloten. Daarnaast zijn er ook een groot aantal losse sportscholen waar men met korting kan gaan sporten. Naast fitness kan er ook gekozen worden voor zwemmen, bootcampen of hardlooptraining met korting. En werknemers die al een fitnessabonnement hebben kunnen gewoon overstappen naar een voordeliger tarief. 


Wil je meer informatie over de veelzijdige regelingen van BedrijfsFitnessOnline? Klik dan hier!

Delen

Journalist

Related articles